Olli Kekkonen

Sibakoff - Kaikki Tornion tapahtumista

  • Siba - Se värikkäämpi vaihtoehto
    Siba - Se värikkäämpi vaihtoehto

Edellisissä eurovaaleissa toimin vaalipäällikkönä Juho Eerolalle. Näissä eurovaaleissa minulle on suotu vaalipäällikön kunnia täysin tuntemattomalle Samuli Sibakoffille. Sanoisin kuitenkin, että Siba - siis se värikkäämpi vaihtoehto ei enää näiden eurovaalien jälkeen ole tuntematon.

 

Perussuomalaisena Sibakoffilla on tietysti suuri huoli maahanmuutosta ja EU:n ulkorajojen valvonnasta. Kovin monella poliitikolla ei näistä asioista sinänsä ole kokemusta mutta Siballa on. Siba kun on ollut perustamassa Tornion järjestelykeskusta

 

Nyt aloimme julkaista 12-osaista sarjaa facebookissa, joka kertoo järjestelykeskuksen toiminnoista ja tapahtumista. Sieltä voi poimia paljon sellaisia juttuja, jotka ovat olleet uutisissakin. Sarjassa ei kerrota turvapaikanhakijoista niin, että he olisivat tunnistettavissa vaan siellä nostetaan asian järjettömyys ja toisaalta turvapaikanhaun järjestelmällisyys esiin.

Sipilän houkuttelemat turvapaikanhakijat toivat Suomeen kriisin - tästä on voitava puhua ja onneksi meillä on tällaisia värikkäämpiä vaihtoehtoja jotka uskaltavat puhua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Yritäpä saada Samuli kirjoittamaan tänne aina välillä. Hän pystyy vakuuttamaan monet muutkin kuin persuhenkiset. Täällä on lippaan asti nähty Venäjän etua ajavia perusälämölisijöitä joten Samulilla on hyvä tilaisuus osoittaa mistä järkipersu on tehty.

Tuliko eilisen jälkeen Samulille kysyntää;)

Toimituksen poiminnat